Karneval stoffer

Karnevallet er i gang! Spilletiden begyndte den 6. januar og vil helt sikkert vare indtil februar. I år fejrer vi måske anderledes end normalt, men det, nogle mennesker forsøger at diversificere deres aftener, er trods alt en tid med vintervanvid, maskerader og støjende fester. Hver af os ønsker at få originalt tøj på dette tidspunkt, skræddersyet til festens tema eller bare se elegant og skør ud på et møde med venner. Vi kan få et afslappet outfit, bære dristigere, sexede outfits eller blive vores yndlingskarakter fra et eventyr eller en film og føle os fantastiske i dette outfit. Hvis du planlægger at sy et sådant kostume selv, er det værd at tænke på stoffet, hvorfra et sådant outfit ville blive lavet.  

Sølv og gnistre 

Det mest fashionable tema på karnevalsfester i de senere år er æstetikken i 20'erne i det sidste århundrede. Når vi vælger stoffer til retro aftenkjoler, hvorfra det er meget svært at tage øjnene af, kan vi med sikkerhed nå frem til stoffer med pailletter, lysreflekterende frynser eller syet med sølv- eller guldtråd. Sådanne stoffer er perfekte til at skabe glamour stilarter, både klassiske og mere ekstravagante.  

Både skinnende stoffer og matte, glatte vil være perfekte til sådan styling, hvilket for eksempel kan være en god base for en lille sort kjole. I dette tilfælde anbefaler vi kostumestoffer fra vores tilbud.

Jeg danser natten væk

Undertøjskjoler med spaghettistropper har været et absolut hit de seneste år.  En sådan kjole vil være det perfekte valg. Det er afdæmpet, sexet og raffineret. Og frem for alt behageligt! Flydende chiffon, delikat bomuld eller silkesatin samt jacquard eller velourstof fungerer vidunderligt i dette tilfælde. Vores outfit skal overleve hele vanviddets nat, så få materialer af god kvalitet, der ikke begrænser bevægelsen og samtidig tillader vores hud at trække vejret. 

Afslappet med et lille strejf 

Ikke alle kan lide fancy fester, vi ser venner derhjemme meget oftere, eller vi organiserer danseaftener, som er meget mere afslappede. I en sådan situation kan vi stadig klæde os moderigtigt og charmere resten af gæsterne med vores styling. Pustede ærmer er nok til dette! Sensuel, gennemsigtig eller bomuld. De er også gode til fastelavnskjoler. Du kan bære en direkte under en kjole eller kombinere den med jeans. Sådanne kjoler lavet af delikat organza, ædel chiffon, stivnet tyl eller almindelig bomuld føles godt i ethvert selskab. 

Retro dansefest 

Overdimensionerede kraver, sorte og hvide  prikker, blomstermotiver, fancy sløjfer. Karnevallet vil være præget af nostalgi. Længslen efter moden i 70'erne og 80'erne er især synlig i de nuværende trends, og hver af disse muligheder vil fungere godt på en karnevalsfest. 

Kommentarer ()

Pålæsning...